Reforma de piso Barcelona 020406070102a08

Reforma de piso Barcelona

  • Localización: Barcelona
  • Cliente-Promotor: Privado
  • Proyecto: 2008
  • Superficie:
  • Ref. 08774

Es un piso típico del ensanche de Barcelona, de techos altos y artesonados, en estado de origen. Se hace una segregación y el propietario de uno de los pisos resultantes nos hace el encargo de la reforma y nos plantea un programa de vivienda. El piso da a un patio interior del ensanche, tiene mucha luz y poco ruido. Respetando la zona noble con sus altos  techos artesonados,  redistribuimos las estancias y bajamos el techo del pasillo para pasar todas las instalaciones. Integramos materiales actuales y funcionales, dialogando con la estructura espacial de la época.

Apartment reform in Barcelona 020406070102a08

Apartment reform in Barcelona

  • Location: Barcelona
  • Client-Developer: Private
  • Project: 2008
  • Area:
  • Ref. 08774

It is a typical floor at the Eixample in Barcelona, with high ceilings and paneling, in state. Segregation is made and the owner of one of the resulting apartments makes us the task of reform and poses a housing program. The apartment overlooks a courtyard of the Eixample, its bright and low noise. Respecting the main area with its high coffered ceilings, we redistribute stays and we down the roof of the aisle to pass all facilities. We integrate current and functional materials, talking with the spatial structure of the time.

Reforma de pis a Barcelona 020406070102a08

Reforma de pis a Barcelona

  • Localització: Barcelona
  • Client-Promotor: Privat
  • Projecte: 2008
  • Superfície:
  • Ref. 08774

Es tracta d’un pis típic de l’Eixample de Barcelona, de sostres alts i artesanats en estat d’origen. Es fa una segregació i el propietari d’un dels pisos resultants ens fa l’encàrrec de la reforma i ens planteja un programa d’habitatge. El pis dóna a un pati interior de l’Eixample, té molta llum i poc soroll.

Respectant la zona noble amb els seus alts sostres artesanats, redistribuïm les estances i abaixem el sostre del passadís per passar-hi totes les instal·lacions. Integrem materials actuals i funcionals, dialogant amb l’estructura espaial de l’època.