Hotel 4* Biniancollet 2345678910111213141516PLANTA CUBIERTA 680X329PLANTA BAJA 680X329seccion mosca 680x329TIPOLOGIA 2 680x329TIPOLOGIA 680x3291718

Hotel 4* Biniancollet

LOCALITZACIÓ: BINIANCOLLA, SANT LLUIS.
CLIENT: PROMOTOR PRIVAT
PROJECTE: 2015/2016
REF. 151121
Hotel de 4*, 131 habitacions.

Solar de topografia irregular amb desnivells importants de fins a una planta d’altura.
La implantació de la edificació es produeix de manera perimetral als límits del solar deixant l’espai central per a zones comuns de piscines i jardins. Ens adaptem a les pendents del terreny de forma orgànica, salvant el punt de desnivell major amb la ubicació d’un element que conté espais comuns, cafeteria, Spa, de tipologia d’edifici passant que comunica visualment les dues zones d’espai exterior, fet que queda potenciat per un element contundent, un fals sostre de fusta que es prolonga i es converteix en pèrgola a les dues façanes contraposades.
Tot el projecte està basat en el concepte d’integrar l’espai interior-exterior de manera que es fusionin i es crea una sensació visual que en transcendeix els límits. Aquest sensació es troba tant en els espais comuns com en les habitacions, prolongant-se algunes d’elles cap a l’exterior convertint-se en una successió de terrassa, jardí i làmina d’aigua. La piscina de l’Spa es converteix visualment en una làmina d’aigua exterior a través d’una gran vidriera buscant la prolongació de l’espai interior cap a l’exterior.
En els espais comuns exterior predominen grans làmines d’aigua que es segreguen en varies piscines, algunes comuns i d’altres privades o semiprivades de les habitacions, per a facilitar l’adaptació a la topografia.
Entre làmines d’aigua es genera una ramificació de recorreguts, plataformes de tarima i zones enjardinades que permeten la circulació per el complex de forma fluida, generant diferents zones d’estar al voltant de les piscines i entre la vegetació.
Els materials i acabats, així com la vegetació seran autòctons de la Illa i les cobertes enjardinades. S’utilitzen palmeres per a ordenar i remarcar alguns recorreguts.